Série Limitée Exception

Informatie over de verschillende uitvoeringen van de Renault Vel Satis
Gebruikersavatar
Gompie
Berichten: 1586
Lid geworden op: 02 sep 2007, 21:51

Série Limitée Exception

Bericht door Gompie »

AutoRai
12-11-2003

Nieuwe Série Limitée van Renault Vel Satis

De Renault Vel Satis is nu ook in gelimiteerde oplage beschikbaar als Série Limitée Exception.

Deze Vel Satis beschikt naast het uitrustingsniveau van de Vel Satis Expression over een aantrekkelijke meeruitrusting, welke bestaat uit lichtmetalen velgen, Alcantara/stof interieurcombinatie met aluminium sierstrips en een Carminat Navigatiesysteem met 16x9 kleurenscherm.

In 2001 introduceerde Renault de Vel Satis, gebaseerd op een nieuw concept, dat van de hoge hatchback. Daarmee heeft Renault er voor gekozen haar eigen weg te gaan, zich te richten op haar vermogen tot innoveren en zich te baseren op de knowhow op het gebied van luxe en comfort. Zakelijk, opvallend en stijlvol zijn kernwaarden die de Vel Satis definiëren. Deze waarden worden nog eens benadrukt door de Vel Satis Exception.

De Vel Satis is bovendien een veilige auto. In de crash tests van het onafhankelijke EuroNCAP-instituut werd een maximale score van vijf sterren behaald. De Vel Satis Exception is per 1 november 2003 te bestellen en vanaf januari 2004 leverbaar vanaf 37.900,-; het voordeel voor de klant komt uiteindelijk neer op 4.585,-.
Plaats reactie